آموزش ریاضی دوازدهم تجربی
آموزش خط به خط کتاب ریاضی دوازدهم تجربی
از اولین سال چاپ کتاب های نظام جدید که این دوره رو با صرف وقت بسیار زیاد(حدود 500 ساعت) ضبط کردم و سال به سال به روز رسانی و آپدیت کردم، هم بسیاری از همکاران گرامی برای راهنمای تدریس از این دوره استفاده کردند و هم مورد استفاده ی دوستان عزیز داوطلب کنکور تجربی قرار گرفته. هدف نهایی من از ضبط این دوره کسب نمره کامل در امتحان نهایی و ایجاد پایه علمی قوی برای ریاضیات کنکور تجربی هست که در سال های قبل بر طبق بازخوردها و آمارهایی که داشتیم با قاطعیت میشه خدمت شما دوستان عزیز عرض کنم که بالای 90 درصد از دوستانی که دوره “آموزش خط به خط ریاضی دوازدهم تجربی” رو تهیه کردند و تلاش مستمر داشتند، نمره عالی کسب کردند(نمره بالای 18). ولی زیاد بودند کسانی که به تمام توصیه های من عمل کردند و به نمره کامل رسیدند.

اگه میخواید نمره کامل رو در این درس کسب کنید به سه نکته توجه کنید:
- این دوره بی بدیل ترین و ساده ترین روش برای توضیح خط به خط “کتاب ریاضی دوازدهم تجربی” هست.
- حتی اگه بهترین معلم دنیا رو هم داشته باشید، ولی خودتون زحمت نکشید و هدف روشن نداشته باشید و با برنامه کار نکنید اصلا و ابدا انتظار موفقیت رو نداشته باشید.
- این مجموعه رو با بهترین معلم های برند خصوصی مقایسه کردند و برخی از خود شما دوستان عزیز، اثر بخشی و کارایی این مجموعه رو بالاتر از بهترین معلم های خصوصی اعلام کردید.
من اینجا میخوام فصل به فصل کتاب ریاضی دوازدهم تجربی رو به لحاظ محتوا و اهمیت در کنکور، به صورت کلی مورد تحلیل و بررسی قرار بدم. در هر قسمت یک نمونه از تدریس من رو برای اون فصل ملاحظه می کنید.
فصل اول ریاضی دوازدهم تجربی – تابع
درس اول: توابع چند جمله ای و توابع صعودی و نزولی
درس دوم: ترکیب توابع
درس سوم: تابع وارون
فصل اول، تکمیل کننده مباحث تابع هست! توی درس اول که یه یادآوری از سال های نهم و یازدهم داریم و بعد با تابع درجه 3 آشنا میشیم. یه مقایسه خیلی مهم و جالب داریم بین تابع درجه سوم و تابع سهمی در بازه 0 تا 1. توی درس دوم مهمترین مسئله اینه که شما تعریف دامنه ی تابع مرکب رو درک کنید و اون مثالهای متنوعی رو که بررسی میکنیم حتما با دقت کار کنید تا روی این بحث مسلط بشید. درس سوم هم تابع وارون هست که ادامه همون مبحث سال یازدهم هست ولی اینجا شما بیشتر بصورت فرمولی، دقیق تر عرض کنم به صورت جبری بیشتر کار میکنید. یک نمونه از تدریس من رو در رابطه با فصل اول ملاحظه میکنید:
مدت آموزش کامل این فصل: 239 دقیقه
تعداد قسمت ها: 9 قسمت
مدرس: بهروز رحمانی
حل تمرین های فصل اول(تابع)
فصل دوم ریاضی دوازدهم تجربی – مثلثات
درس اول: تناوب و تانژانت
درس دوم: معادلات مثلثاتی
مثلثات رو باید روی دایره و با تحلیل باید یاد بگیرید. من علاوه بر اینکه خط به خط کتاب رو به همراه تمامی تمرین ها و فعالیت ها و کار در کلاس ها کار میکنم سعی میکنم درس رو، بخصوص فصل دوم ریاضی دوازدهم تجربی رو که واقعا به تحلیل و بررسی نیاز داره، تحلیلی تدریس کنم. توی درس اول این فصل اول مفهوم تناوب رو بررسی میکنیم و بعد فرمولیزش میکنیم و بعد هم تابع تانژانت رو به صورت دقیق بررسی میکنیم. برای درس دوم هم باید کارکردن با دایره مثلثاتی و تحلیلی کار کردن رو خوب فرا گرفته باشید که در این صورت با دو سه تا حالت کلی خیلی ساده روبرو میشید که عمدتا با دایره و یه تحلیل کوچولو، رفع و رجوع میشه و کارتون خیلی راحته.
مدت آموزش کامل این فصل: 169 دقیقه
تعداد قسمت ها: 7 قسمت
مدرس: بهروز رحمانی
حل تمرین های فصل دوم(مثلثات)
فصل سوم ریاضی دوازدهم تجربی – حد
درس اول: حد بینهایت
درس دوم: حد در بینهایت
اگه بخوام خیلی خلاصه بگم: “حد یعنی عدد داده شده رو بزار داخل عبارت، اگه مبهم نشد، یعنی شد یه چیز مشخص، کارتمومه! مقدار حد بدست اومده. وگرنه باید با روشهای رفع ابهام، مقدار دقیق حد رو دربیارید. خیلی روون، آسون و سریع میتونید کل فصل سوم رو توی این مجموعه یاد بگیرید. حد بی نهایت یعنی مقدار یک حد برابر بی نهایت بشه و حد در بی نهایت یعنی بررسی مقدار حد، وقتی x به بینهایت میل میکنه. آسون ترین فصل کتاب شما، فصل اوله بعدشم فصل سوم. برای یادگیری در حد تسلط، دردسر زیادی ندارید اگه با من همراه باشید.
مدت آموزش کامل این فصل: 177 دقیقه
تعداد قسمت ها: 5 قسمت
مدرس: بهروز رحمانی
حل تمرین های فصل سوم(حد)
فصل چهارم ریاضی دوازدهم تجربی – مشتق
درس اول: آشنایی با مفهوم مشتق
درس دوم: مشتق پذیری و پیوستگی
درس سوم: آهنگ تغییر
معمولا خیلیا با مسائل مشتق روبرو میشن ولی متاسفانه درک درستی از مشتق و مفهوم مشتق ندارند. اول باید معنی و مفهوم مشتق رو فهمید تا بشه بهتر مشتق رو در مسائل به کاربرد. بهتر بگم اگه این فصل رو خوب بفهمید، فصل پنجم که میشه “کاربرد مشتق” با مشکل کمتری مواجه میشین ولی اگه این فصل رو خوب یاد نگرفته باشید، فصل پنجم(به عنوان مشکل ترین فصل کتاب) براتون دردسر درست میکنه! به خاطر همین موضوع، سعی کردم این فصل رو کاملا عمیق، تحلیلی و مفهومی کار کنم. موضوعات خیلی مهم درس دوم هم معمولا پای ثابت سوالات امتحانی و کنکوری هستند. درس سوم هم با اینکه خیلی مفهوم ساده ای داره معمولا مورد سوال واقع میشه ولی درس دوم خیلی مهم تره! پس سعی کنید که خوب و عالی یاد بگیریدش. این ویدیو مربوط میشه به درس اول، یعنی بررسی مفهوم مشتق:
مدت آموزش کامل این فصل: 304 دقیقه
تعداد قسمت ها: 9 قسمت
مدرس: بهروز رحمانی
حل تمرین های فصل چهارم(مشتق)
فصل پنجم ریاضی دوازدهم تجربی – کاربرد های مشتق
درس اول: اکسترمم های تابع
درس دوم: بهینه سازی
میشه گفت فصل پنجم سخت ترین فصل کتابتون هست. منظورم اینه که خیلی پر کاره! پس باید خوب تمرین کنید و حسابی زحمت بکشید. این فصل یک پیش نیاز اساسی داره و اونم فصل چهارم هست که امیدوارم فصل چهارم رو درجه 1 یاد گرفته باشید. بهتون قول میدم که فصل پنجم رو یه طوری درس دادم که هیچ معلم خصوصی نتونه اونطوری باهاتون کار کنه و قول میدم این مجموعه حکم یک میانبر رو برای شما داشته باشه و کارتون رو خیلی راحت کنه. البته حتما باید دست به قلم بشید. یه نمونه از تدریس من در فصل پنجم:
مدت آموزش کامل این فصل: 220 دقیقه
تعداد قسمت ها: 8 قسمت
مدرس: بهروز رحمانی
حل تمرین های فصل پنجم(کاربرد های مشتق)
فصل ششم ریاضی دوازدهم تجربی – هندسه
درس اول : تفکر تجسمی و آشنایی با مقاطع مخروطی
درس دوم: دایره
این فصل و فصل بعدی آسون ترین فصل های کتاب هستند. فصل شش رو با یکم تمرین و حل مسئله راحت میشه یاد گرفت. به هر حال، همیشه سعی کنید مسائل رو تحلیلی یاد بگیرید.توی این فصل یاد میگیریم که به صورت فرمولی و جبری با دایره و بیضی کارکنیم. نمونه ی ویدیوی فصل ششم رو ببینید:
مدت آموزش کامل این فصل: 147 دقیقه
تعداد قسمت ها: 6 قسمت
مدرس: بهروز رحمانی
حل تمرین های فصل ششم(هندسه)
فصل هفتم ریاضی دوازدهم تجربی – احتمال
قانون احتمال کل
این آسون ترین فصل کتابتونه! توی یک ساعت میشه یادش گرفت. قسمت مهمشم 4 تا مثاله تا به اصطلاح قلقش بیاد دستت و به راحتی 2.5 الی 3 نمره ی این فصل رو توی امتحان کسب کنی. البته این به شیوه ی نگرش و یادگیری شما ربط داره، حتی ممکنه این درس از نظر بعضی دانش آموزها، سخت ترین فصل کتاب باشه!!! پس باید گفت چیزی که باعث آسون تر شدن این فصل میشه همون شیوه ی نگرش شماست که اون هم با شیوه ی تدریس مناسب، درست میشه. نمونه تدریس فصل آخر کتاب رو هم ببینید:
مدت آموزش کامل این فصل: 75 دقیقه
تعداد قسمت ها: 1 قسمت
مدرس: بهروز رحمانی
حل تمرین های فصل هفتم(احتمال)
همیشه در پناه خداوند متعال و سربلند و پیروز باشید…